gallery/miljo-adria-sonicny!!!!!!!
gallery/asd

Varför ska du montera E-Brake?

Fördelarna är många. Förutom den uppenbara bekvämligheten med att enklet trycka på en knapp för att dra åt eller lossa handbromsen så har vi tre orsaker som skapade idé till produktion.

 

Husbilar är bygda för att fungera som bäst när bilen står i våg, det krockar med hur alla bilar tillverkas genom att bilarna är konstruerade att luta framåt. Det ger en bättre komfort och väghållning när bilen framförs på våra vägar. När du parkerar din husbil så ska bilens framhjul köras upp på nivåklossar.

 

När du har fått bilen i våg dras handbromsen i och nästa moment är att snurra förarsätet så det kan nyttjas av dig när du campar. Nu kommer vi till problemet, handbromsspaken tar i sätet när du ska snurra bilen, det går inte att snurra stolen så länge handbromsen är anlagd men släpper du på handbromsen rullar bilen ner från dina nivåklossar. Detta är ett stort irritationsmoment för alla husbilsägare och hur löser vi problemet?

 

Svaret är E-brake! 

Din handbroms ligger anlagd men spaken är nere. Med E-Brake så sparar du både tid och irritation.

Dessutom dras alltid handbromsen åt i samma moment varje gång med E-Brake och du slipper den icke eregonomiska rörelsen när du sträcker dig efter handbromsen som är aldeles för långt ner.

 

E-Brake är ett bult-on kit som är enkelt att montera. Ingen regestrerings besiktining krävs då orginal handbromsen är parallellt monterad med E-Brake

gallery/yerysfqhkl4gvi02